Кои Сме Ние

Ние сме маркетингова компания за промоция, медицинско обучение и реимбурсация на фармацевтични продукти и медицински изделия


Основана през януари 2010 от хора с дълъг опит на фармацевтичния пазар в България, Албания и Македония

Служителите са обучавани от водещи международни образователни центрове - Management Center Europe, Brussles; CHT, England; Resouce Management International, Inc., USA

Изключително висока ефективност на екипа измерена по нетни продажби/служител - 659 000 Евро (2016)

Нашият Eкип

 • Д-р Анжело Чепилев - Управител

Роден е на 15.04.1956г. Завършва Медицинска академия в София със специалност неврология. От 1991г. е Country Manager на Цилаг за България, а в последствие през 1997г. - на Янсен-Цилаг. Става Изпълнителен директор на Джонсън&Джонсън България през 2004г. През тези периоди отговаря за България, Албания, Македония, Сърбия и Черна гора. На 01.01.2010г. основава Интелект Фарма. Председател е на ARPharM за 2005г. и 2007г. Женен е и има две деца. Владее английски и френски език.

 • Д-р Веселин Прокопиев - Маркетинг Мениджър Дерма/Ревма

Завършва Медицина в София през 1986 година. Работил като лекар по физиотерапия и рехабилитация във Военен санаториум - Кюстендил, АШВСМ „Чавдар“ – София, СРЦ „Драгалевци“ – София, 16 п-ка – София, като през 1990 г. придобива специалност по Физиотерапия, Рехабилитация и Курортология. От 1995 работи изцяло към Представителството на Janssen-Cilag за България и през периода 1995-2009 последователно преминава от медицински представител до Executive Business Unit Manager. Промотирал е продукти в областта на Гинекология, Дерматология, Нефрология, HIV-терапия, Лечение на болката и др.

 • Д-р Йосиф Асса - Маркетинг Мениджър Онкология

Роден е на 02 октомври 1966г. Завършва Немска Гимназия в София.През 1993г. се дипломира като лекар в Медицински Университет- София.В периода 1993 -2002г. работи като медицински представител в Baxter, “Bayer-България“, Sales Manager в SmithKline Beecham и Area Sales Manager в GSK. От 2002г. се присъединява в екипа на Янсен-Цилаг като Product Manager последователно за гастроентерологични, неврологични и психиатрични продукти на компанията.В Интелект Фарма е от основаването ѝ, работейки в ЦНС екипа. От 2013г.е Marketing Manager Онкология.Владее английски, немски и руски езици. Женен, с две деца.

 • Д-р Боян Танчев - Маркетинг Мениджър ЦНС

Роден е на 3 Декември 1969г. Завършва Английска Гимназия в София. Завършва Медицина в София през 1995г. Работи като невролог в УМБАЛ „Царица Йоанна“ от 1995г. до 1998г. От 1999г. започва работа в Янсен-Цилаг като медицински представител Неврология. От 1999г. до 2009г. заема различни позиции в ЦНС екипа на Янсен като Product Specialist, Product Manager, Business Unit Manager и Executive BUM за неврологичните и психиатрични продукти на Янсен. От 2010 г. е Marketing Manager ЦНС в Интелект Фарма. Женен, с две деца. Владее Английски и Руски език.

 • Д-р Атанас Узунов - Маркетинг Мениджър Онкохематология/ХИВ/Пулмология

Роден е на 09 Януари 1974г. Завършва Математическа Гимназия “Гео Милев“ - Плевен. Дипломира се като лекар в МУ – Плевен през 2000г. От 2001г. започва работа в Янсен-Цилаг като медицински представител Дерматология. От 2002г. до 2009г. заема различни позиции в Onco/Derma/Biotech екипа на Янсен като Product Specialist, Product Manager за нефрологичните, хематологичните и болнични продукти на компанията. От 2010 г. е Marketing Manager Онкохематология и ХИВ в Интелект Фарма.

 • Димитър Николов - Мениджър Продажби

Роден на 06.01.1977 г. Завършва медицинска рехабилитация и ерготерапия, след което и здравен мениджмънт в МУ София. В периода 2004-2007 работи във ВМА като рехабилитатор. През 2007 г. започва работа като медицински представител в Актавис. От 2011 г. се пресъединява към Интелект Фарма като Мениджър продажби Дерматология и Ревматология.

 • Д-р Пепа Йотова - Мениджър Медицински Проекти

Завършва „Първи Санкт-Петербургски Медицински Институт – И.П. Павлов“ в Русия през 1981. Практикуващ лекар със специалности по  вътрешни болести и нефрология до 1999г. От 1996 година работи в Янсен-Цилаг първоначално като медицински консултант и в последствие – медицински представител и Business Unit Manager за различни продукти на Компанията. От 2010 година с основаването Интелект Фарма работи във фирмата като Мениджър медицински проекти  и отговаря за създаване и изпълнение на различни медицински проекти, отговорно лице по лекарствена безопасност и Compliance.  

 • Миглена Илиева - Мениджър Бизнес Развитие

Завършва Френската Гимназия в София, магистър е по Финанси и Международни Икономически Отношения в УНСС. През 1998 г. започва работа в Janssen-Cilag като асистент. През 2000 г. заема позицията специалист Финанси и Логистика, от 2004 г. е Мениджър Логистика за България, Албания и Македония. През 2006 г. става част от екипа на Johnson & Johnson, D.o.o. Slovenia и отговаря за дистрибуторите на медицински изделия. От Април 2010 г. се присъединява към Интелект Фарма като мениджър Бизнес Развитие. Има завършени квалификационни курсове към Harvard и MIT. Омъжена, с две деца.

Как Работим

Няколко практически инструмента използвани, за да се направят ключови избори: Процес на покупка, Сегментация, Анализ на клиента, Оценка на ползата, Основно послание и Специфични послания
!@N@J#I@!J#IO!@JIJO

Предимства

Какво ни отличава?

Опит
 • 239 човеко-години опит в маркетинга, промоцията и сегментирането на фармацевтичните пазари в Югоизточна Европа.
Начин на работа
 • Гъвкава и оптимална структура, с бързо вземане на решения, ориентирани към резултататие.
 • Всички мениджъри използват маркетингов модел създаден в САЩ, който гарантира бързо превръщане на новите продукти в пазарен лидер.

Продукт => Намаля времето за навлизане на пазара => Оптимизира разходите => Пазарен лидер

 • Желан и доверен партньор на лекари и здравни институции в България.
Прозрачност
 • Етично и прозрачно поведение във всички аспекти на бизнеса, съобразено с действащите закони, етичния кодекс и практиките и правилата на партньорите си.
Модерни технологии
 • ETMS - софтуер, специално създаден за компанията за планиране и мониторинг на дейността на медицинските представители.
 • ZINC - онлайн платформа за създаване на етични материали на базата на медицински доказателства.
 • WebEx
 • Телеконференции

Успехи

Нашият успех е резултат от непрестанното предизвикателство на интелекта.

Пaзарен лидер

Нашите продукти - пазарен лидер само няколко години след лансирането им в:

 • N05A: Антипсихотици
 • J05A: Антиретровирусна терапия
 • J02A: Системни антимикотични агенти
 • L01X: Други антинеoпластични средства (ММ)
 • L02B: Други хормонални антагонисти (мКРПК)
Продажби
 • Измерват се чрез данни от НЗОК, IMS (% пазарен дял)
Успешност

Успешно наложени фармацевтични продукти в България:

 • N05A: Invega, Xeplion, Trevicta
 • L01X: Velcade, Zytiga
 • J05A: Prezista, Intelence, Edurant
 • L04A: Stelara

Нетни продажби на служител възлизат на 659 000 евро (2016)

Медицинско обучение
 • Реализиране на множество обучителни програми за лекари:

- Bridge for Building Compliance 2010

- Making the Right Choice - Project MRC in frame of "Club Insight"

- Project Focus - Educational program "PSP scale and Structured Interview Guide"

- Project "Bridge to Desired Future" 2013